Du må bare prøve denne skønne vinbar i København!

Elsker du et godt glas vin? Synes du det er spændende at prøve nye vine? Og elsker du at nyde vinen i godt selskab og skønne omgivelser? Så skal du tage på vinbar. Mere præcist på denne skønne vinbar i København, Vinværten Gothersgade. Her bliver du en oplevelse rigere, og du får helt bestemt en skøn aften med udsøgte vine. 

Når du bare skal nyde et glas

Efter en lang arbejdsdag. Fordi solen skinner. Når du skal ses med veninderne. Til herreaften. Eller som en god start på en sjov bytur. Der er mange gode anledninger til at tage på vinbar. Vinværten Gothersgade er centralt beliggende i København. Det er det perfekte sted, når du bare lige vil nyde et godt glas vin. 

Oplev vinsmagning i behagelige omgivelser

At nyde vin hos Vinværten er altid en oplevelse. Din vinvært kan altid beskrive vinene og finde lige den vin, som du søger. Skal oplevelsen være endnu mere end det? Så kan du også booke tid til en udsøgt vinsmagning hos Vinværten. Det kunne være til en pigeaften, herreaften, polterabend, med kollegaer – eller bare fordi.. Hos Vinværten kan du vælge forskellige vinsmagninger, alt efter hvor mange vine du vil smage. Der kan også tilkøbes tapas til. 

Nyd tapas til din vin

Tapas og vin går bare hånd i hånd. Det er det perfekte lette måltid at nyde til din vin. Vinværten Gothersgade bygger på et italiensk koncept kaldet for ‘Osteria’. Ordet betyder vært, og hvilken vært er man, hvis ikke man kan byde på lidt lækker tapas, der er helt specielt tiltænkt til de udsøgte vine. 

Vil du vide mere om Vinværten Gothersgade? Du kan besøge deres hjemmeside og læse mere om vinbaren, deres vinsmagninger, deres tapas og mulighederne for at holde et større selskab på stedet. Klik her, og bliv klar til dit besøg på vinbar i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *