En boligadvokat kan spare dig for mange penge og frustrationer

At købe en ny bolig er ikke noget man bare lige gør, især ikke hvis det er første gang man kaster sig ud i processen. Der er mange nye ting man skal lære og en masse mennesker der kan påvirke dit boligkøb og som nødvendigvis ikke har dine interesser i tankerne.

Sælger og ejendomsmægleren interessere sig for at boligen bliver solgt til den højest muligt pris og din bankrådgiver vil gerne låne dig penge til de bedste betingelser, for ham og banken. Sådan er det ikke med din boligadvokat. Han er ansat til at varetage dine interesser og kun dine. Han er en specialist med speciale i ejendomshandler og der derfor en god rådgiver i hele bolig processen. Du kan læse mere på eboligadvokat.dk.

Gør brug af din boligadvokats viden

Selvom det kan virke uoverskueligt og voldsomt at skulle betale en boligadvokat samtidig med at man sætter sig i gæld er det et lille beløb i den store sammenhæng samtidig med at han vil have tjent sin egen løn ind flere gange inden skødet er tinglyst. 

Boligadvokaten kan til at starte med undersøge om der er lokalplaner der påvirker din lyst til at bo i området, om jorden er forurenet eller om haven måske bliver oversvømmet hver efterår.

En boligadvokat er en dreven forhandler og kan hjælpe dig med at få nedsat prisen på boligen. Han kan rådgive dig i forhold til det tilbud du har fået af din bankrådgiver og han kan sikre at de rette forbehold er indskrevet i købsaftalen. 

Når der foreligger en købsaftale mellem dig og sælger skal der udfærdiges et skøde. Det er dit bevis som køber på at boligen ejes af dig. Skødet skal tinglyses for at det er gyldigt. Det praktiske i forhold til tinglysning er endnu en af boligadvokatens mange opgaver. Tinglysning foregår i dag digitalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *