En vasketøjskurv er løsningen mod alt snavset tøj!

… Eller, en vasketøjskurv er i hvert fald fremgangen til at få samlet alt det beskidte tøj, så man kan få vasket det grundigt igennem.

Dette gælder specielt, hvis man er mange mennesker under samme tag, så kan det virkelig svare sig, at man får givet en vasketøjskurv til hvert medlem, hvis man er en familie, hvor den ene så kan få en vasketøjskurv i træ, mens en anden kan få en i stål og så videre, så man kan kende forskel på dem.

De fleste nøjes jo med at have én vasketøjskurv, men med en finte så sker der enten det, at tøjet alligevel aldrig når hen i fælleskurven, fordi man er for doven til at gå hele vejen, og så ryger fidusen jo med at have en vasketøjskurv i det hele taget.

Så gemmer alt fra sokker og underbukser sig, så man ikke kan finde det; man anklager andre for at have taget det, eller det skulle være blevet smidt ud.

Men der kan også ske det, at man fralægger sig ansvaret for at få vasket, fordi det bliver en fælles ting, hvor man så håber, at der er nogen, der gider vaske tøjet for en – på et eller andet tidspunkt.

I en travl familie kan den slags give splid, også selvom man havde aftalt en ordning med at vaske fællestøjet. Der er altid undskyldninger for, hvorfor man ikke fik gjort det.

Ved at hver person får sin egen vasketøjskurv, så bliver der mere ansvar for den enkelte at sørge for, at man få husket at vaske ens eget tøj – så længe man ikke taler om helt små børn, der ikke kan vaske deres tøj selv.

På den her måde undgår man også, at man kommer til at vaske en anden persons tøj forkert, og det er jo til gavn for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *