Er planter godt for hjemmet?

For nogle er det en selvfølge, at de har hjemmet fyldt med planter. For andre er det helt umuligt for dem at holde styr på at skulle vande dem hver dag. I begge tilfælde kan det være, at du undrer dig over spørgsmålet: er planter godt for hjemmet?

For betyder det overhovedet noget, at du bruger masser af energi på at passe dine planter. Eller er det tværtimod lige gyldigt, at du simpelthen ikke kan holde liv i en plante?

Meget tyder på, at det har stor betydning for vores velvære, at vi har planter i vores hjem. Hvis du allerede har fyldt dit hjem med planter, kan du derfor glæde dig over, at du virkelig gør noget godt for dit mentale helbred.

Hvis du ikke kan finde ud af at passe på dine planter, kan det måske derimod være med til at anspore dig til, at du får gjort noget mere ved det. Hvis du prøver at tage dig sammen til det i en periode, kan det måske netop være, at du oplever den ro, det giver dig at tage dig af planter. 

Det kan lyde ret vildt, at det skulle have så stor betydning for dit velvære, om du har planter eller ej. Et af de steder, hvor du har mulighed for at læse meget mere om, hvad planter betyder for dit velbefindende, er dog på siden nytomhuse.dk. De har udgivet en stor artikel, hvor du kan læse alt om, hvor stor betydning planter egentlig har for os mennesker. 

Mange af os lever i dag et liv, hvor vi i større eller mindre grad er frakoblet naturen. Vi bruger det meste af tiden inden for på vores hjem eller vores arbejde. Derfor kan det også virke mærkeligt, hvorfor vi skal lægge vægt på at have planter i vores boliger. Men vi startede jo netop med at leve tæt forbundet med naturen, og det er noget, som vores sind stadig husker. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *