Find din lokale GLS pakkeshop online

16 november 2020
Astrid Pedersen

Det er i dag nemmere end nogen sinde før at sende og modtage pakker. Hvor man før i tiden enten skulle vente derhjemme på at pakkeposten kom forbi, eller skulle ned og stå i kø på posthuset for at komme til at sende en pakke, er det nu muligt at benytte diverse pakkeshops som er placeret rundt omkring i landet.

I og i nærheden af samtlige byer i Danmark findes pakkeshops – disse har som regel til huse i kiosker og supermarkeder, på tanks stationer eller i andre dagligvare forretninger. Dette er en utroligt nem og fleksibel måde at sende og modtage pakker på.

Med moderne teknologi har det at sende en pakke fra punkt A til punkt B heller aldrig været nemmere, hurtigere eller mere effektivt. Og med de nye tracking metoder er det minimalt hvor mange pakker der går tabt i forsendelsen.

Hvilken pakke operatør skal jeg vælge når jeg vil sende en pakke?

Står du for at skulle sende en pakke til en modtager i Danmark eller i udlandet kan du med fordel vælge at lade et kendte fragt og logistik firma GLS varetage forsendelsen. GLS vil med sikkerhed have et forsendelses produkt som matcher dine behov – og på den måde kan du minimere dine udgifter til fragt og porto.

Samtidig er GLS blandt de forsendelses virksomheder som har det største netværk af operatører, distributører og pakkeshops i Danmark såvel som i resten af verden. Derfor er det nemt at sende pakker med GLS uanset om du ønsker levering til – og afhentning hos – en pakkeshop i nærheden af modtageren, eller levering til døren på vedkommendes privat adresse.

Hvor kan jeg finde min lokale GLS pakkeshop?

På hjemmesiden findpakkeshop.dk kan du nemt og hurtigt finde en GLS pakkeshop i nærheden af dig – læs mere på findpakkeshop.dk

Flere Nyheder