Genanvendelse af plastik skal vi alle begynde at overveje

Mange bække små gør som bekendt en stor å, hvilket vil sige, at du som person kan være med til at gøre noget for miljøet, når du tænker over, hvordan du kan genbruge de elementer, som vi benytter til dagligt, så vi i mindre grad opfører os som et brug og smid væk-samfund.

Dette behøver nemlig ikke kun at være de store foretagender som følgende, der gør den slags: https://www.fortum.dk/services/services-efter-industrier/plastindustri

Man føler lidt, at man kan købe aflad ved at forestille sig, at der nok er andre, der skal tage sig af den slags for en, fordi man kender en person, der virkelig genbruger ikke bare plastik men også mange andre komponenter.

Men det drejer sig ikke om, at man kan “sælge kvoter til andre” i den her sammenhæng: skal vi alle ende med en god fremtid, så skal vi alle forsøge at gøre noget ved at genanvende de ting, som vi bruger.

Og selv din lille indsats kan betyde en stor forskel.

Hvordan kan du begynde at genanvende plastik?

Samfundet forsøger heldigvis at få os til at genanvende plastik, om det så er ved at sortere affald bedre, eller forretninger og butikker forsøger at udfase plastik og indføre mere gavnlige alternativer.

På den måde bliver man lidt skolet til at kigge i den retning, men hvis du tror, at din indsats ikke gør nogen forskel, så tager du virkelig fejl!

Hvis du bar formår at genanvende plastik i et lille omfang, så kan det ses i det store regnskab i sidste ende.

Du ender måske ligefrem med at finde på en smart fidus, som andre tager til sig, og så begynder forskellen virkelig at kunne mærkes.

Man forandrer ikke verden på en enkelt dag, så din lille indsats kan blive startskuddet til en stor forvandling, der kan gøre en stor forskel for vores fremtid.