Giv en hund fra et hundeinternat en ny familie

Har familien besluttet at det er på tide med en udvidelse – og skal det nye medlem have fire ben, en hale, og sige vov? Så har I muligvis allerede sat jer grundigt ind i de forskellige racer og måske endda kigget på hvalpe fra forskellige opdræt. Men du bør ikke overse muligheden af at finde den nye hund på et hundeinternat.

Find familiens nye ven på et hundeinternat

Hvis du endnu ikke har overvejet at kigge i internaternes annoncer, bør du faktisk gøre det med det samme. Der er nemlig ret stor sandsynlighed for at du her vil finde en hund som på alle parametre lever op til dine og din families ønsker og drømme.

Internaterne bugner af smukke, sjove og kærlige hunde, hvis eneste ønske er en ny familie eller blot et nyt menneske for hvem den kan fungere som følgesvend. Mange internat hunde er blevet forladt af deres mennesker af den ene eller den anden årsag, og har derfor brug for en ny ”flok” hvor de kan føle sig hjemme. Det at en hund sidder på et internat er således ikke ensbetydende med at den på nogen måde er skadet og derfor har en dårlig adfærd.

Faktisk vil en hund, som udbydes til adoption, altid have gennemgået en omfattende evaluering og en vurdering af dens evner til at indgå i social sammenhæng med mennesker eller andre hunde. Således behøver du ikke at være bange for at få tilbudt en sky eller aggressiv hund, når du adopterer en hund fra et hundeinternat. Tvært imod vil der blive lagt et stort stykke arbejde i at matche dig og din eventuelle familie med den helt rigtige hund, således at chancerne for at hunden kommer retur til internatet minimeres.

Hvis du vil vide mere om hundeinternater kan du læse videre på altomdyr.dk