Makita hækkeklippere – solid kvalitet til en god pris

18 juli 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal din hæk såt knivskarpt hele sommeren igennem? Så bør du sætte tid af til at trimme den et par gange i løbet af sæsonen. Og til det formål skal du bruge en god hækkeklipper.

Vælg den rette hækkeklipper og få den perfekte hæk

Der findes mange forskellige hækkeklipper modeller på markedet, som hver især varierer i størrelse og type. Mange haveejere foretrækker hækkeklippere med ledning, idet disse som regel er udrustet med en større og kraftigere motor end de batteridrevne af slagsen.

En sådan hækkeklipper vil være ideel i forbindelse med trimning af kraftige hække med en vid omkreds. Det betyder samtidig at du kan bruge hækkeklipperen i længere tid, da du ikke konstant skal skifte batteri.

image

Hvis din hæk ikke er så stor og omfangsrig, og du derfor ikke har behov for den vilde motor kraft, kan du med fordel vælge en mindre model som kører på batteri. Så undgår du samtidig risikoen fo at klippe ledningen over ved et uheld.

Hvilken hækkeklipper skal jeg vælge?

Uanset om du ønsker dig en hækkeklipper med ledning, eller om du hellere anskaffer en batteridrevet en af slagsen, kan du finde præcis hvad du søger i Makitas sortiment. Det japanske brand Makita kan præsentere et bredt udvalg af hækkeklippere i alle størrelser og udformninger – og du vil med sikkerhed kunne finde netop den hækkeklipper som matcher dine præferencer og din hæks behov.

Fælles for samtlige Makita hækkeklippere er at de holder en høj kvalitetsmæssig standard, og ligger flere hestelængder foran konkurrenterne i samme prisklasse hvad angår brugervenlighed, slidstyrke og ergonomi. Og så holde Makitas produkter generelt et prisleje hvor langt de fleste kan være med.

Køb din nye Makita hækkeklipper billigt online

Hos Prishammeren finder du altid et stort udvalg af Makita hækkeklippere til lave priser. Se dem alle på Prishammeren.dk

Flere Nyheder