Plaststøbning i top kvalitet hos dansk firma

Har du brug for sprøjtestøbte emner i plast, for eksempel i forbindelse med produktion eller til medicinske formål? Så bør du vælge en leverandør som har styr på sagerne. Og en sådan leverandør finder du i Carmo A/S.

Hvem er Carmo A/S?

Carmo A/S er din specialist inden for plaststøbning og sprøjtestøbning. Igennem de seneste tres år har Carmo A/S forestaget sprøjtestøbning i plast og er faktisk blandt de førende inden for området.

Hos Carmo A/S kan du få designet, udviklet og produceret alt hvad der handler om plaststøbning. Carmo A/S er nemlig i besiddelse af et skalerbart produktions apparat som giver de dygtige fagpersoner hos Carmo A/S mulighed for at håndtere dit projekt helt fra idé fasen og til de færdige produkt.

Når du vælger Carmo A/S som din leverandør af sprøjtestøbning løsninger er du således garanteret et produkt i top kvalitet. Carmo A/S er dertil ISO 13485 certificeret. Dette er din sikkerhed for høje kvalitetsmæssige standarder samt sporbarhed i produktionen.

Hvordan kan Carmo A/S hjælpe mig?

Carmo A/S tilbyder, foruden produktion af sprøjtestøbte emner i plast, rådgivning og sparring. Hos Carmo A/S finder du udelukkende de dygtigste og mest kvalificerede kompetencer inden for plaststøbning som kan hjælpe dig med at finde den mest optimale model for netop dit projekt.

Lader du Carmo A/S forestå fremstilling af dine plast emner kan du være sikker på at der udelukkende anvendes moderne og tidssvarende metoder og teknologi. Og du er garanteret et ærligt og konstruktivt samarbejde med den troværdige leverandør.

Carmo A/S tilbyder sprøjtestøbning i forskellige materialer, for eksempel termo plast. Der ud over kan Carmo A/S tilbyde rapid prototyping med anvendelse af moderne 3D teknologi.

Hvis du ønsker at indgå i dialog med Carmo A/S angående dit plaststøbning projekt kan du tage direkte kontakt til virksomheden via hjemmesiden https://www.carmo.dk/services/sproejtestoebning/.