Professionel emaljering af badekar

22 september 2021
Astrid Pedersen

Skal dit badeværelse renoveres, og overvejer du i den anledning at skrotte det gamle slidte badekar som du ikke har brugt i årevis? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Det kan nemlig med stor sandsynlighed godt lade sig gøre at få badekarret til at stråle på ny.

Er emaljen i dit badekar blot skæmmet af overfladisk slitage skal der blot en grundig og effektiv reemaljering til. Og denne kan du få udført af en professionel badekarsmaler.

Hvad er fordelene ved emaljering af badekar?

Der er mange fordele forbundet med emaljering af badekar frem for udskiftning heraf.

Hvis du ønsker at skrotte det gamle badekar til fordel for et nyt, eller hvis du ønsker at opføre en bruseniche i stedet, kigger du på et omfattende stykke arbejde. Soklen omkring det gamle badekar skal brydes ned, og selve karret bortskaffes.

Dette kan godt være op ad bakke hvis du ikke har en stor bil eller en bil med anhænger træk – og bor du i etage ejendom skal du under alle omstændigheder bruge hjælp for at få dit gamle badekar ned i stueplan.

Dernæst skal du ud og anskaffe et nyt badekar hvilket ikke er helt billigt. Soklen skal mures op på ny – og i tilfælde af at der skal bygges en bruseniche skal afløbet måske oven i købet flyttes.vælger du i stedet at lade badekarret reemaljere sparer du både arbejdstid, penge og besvær.

Emaljering af badekar tager ganske få timer for en dygtig og rutineret badekarsmaler. Og dit badekar vil efter et døgns hærdning stå som ganske nyt, klar til at blive taget i brug.

Hvem kan hjælpe med at renovere det gamle badekar?

Hos Emaljespecialisten kan du altid få et skarpt tilbud på emaljering af badekar. Du kan læse mere, og kontakte Emaljespecialisten direkte, via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder