Professionel viceværtservice

Professionel viceværtservice

En vicevært er uundværlig i enhver forening med leje-, andels- eller ejerboliger. Med professionel viceværtservice, https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/, bliver der taget hånd om alle de ting, beboerne ikke har tid eller kompetencer til. Hyr en dygtig vicevært, så boligforeningen kan fungere gnidningsløst. 

Hvem syner boligen?

Hvis standarden i boligforeningen skal holdes på et acceptabelt niveau, er det vigtigt, at boligerne lever op til kravene ved fra- og indflytning. Hvem syner boligen i jeres forening? En vicevært ved, hvad der skal kigges efter ved flyttesyn. 

Er malerarbejdet i orden?

Helligdage, manglende dækning eller grimme afslutninger omkring stikkontakter og dørkarme – hvis malerarbejdet ikke er i orden ved fraflytning, kræver det en ny omgang inden en ny lejer eller ejer flytter ind.

Lad en professionel vicevært tage sig af flyttesyn og sikre, at foreningen ikke får ekstra udgifter på grund af dårligt malerarbejde eller andre fejl og mangler. 

Der er fejl og mangler…

Manglende udbedring af huller i væggen efter ophæng, hakker i bordpladen i køkkenet eller problemer med lukning af et vindue er fejl og mangler i en bolig, der skal være repareret inden fraflytning. En vicevært er den, der reparerer problemer som disse – derfor ser han dem ved gennemgang. 

En vicevært tager sig af resten!

Og så er der alt det andet – skraldecontainerne, der skal køres ud til renovationsbilen hver uge. Sneen, der skal ryddes hver vinter. Hækkene, der skal klippes hver sommer. Trappeopgangen, der skal vaskes hver uge.

Til de lidt mindre foreningen af boliger er det også muligt af hyre en professionel viceværtservice på ad hoc-basis. Det vil i praksis sige, at der kun kommer en vicevært efter behov – eksempelvis ved fraflytning, ved nøgleoverdragelse eller i forbindelse med snerydning. Denne geniale løsning sikrer en professionel håndtering af de praktiske ting i foreningen, uden at det bliver en del af de faste månedlige udgifter.