Reparation af badekar – i stedet for udskiftning eller skrotning

Er dit badekar med årene gået hen og blevet slidt og skrammet i emaljen? Så har du sikkert mange gange overvejet om ikke badekarret skulle smides ud.

Mange bolig ejere vælger i forbindelse med modernisering af badeværelse at skrotte det gamle badekar til fordel for en bruseniche som er mere tidssvarende og plads besparende. Du kan selvfølgelig frigive en del plads i dit badeværelse hvis du vælger at skille dig af med dit badekar. Dette betyder dog ikke at det nødvendigvis er den smarteste beslutning.

Sæt det gamle badekar i stand – det betaler sig

Der er nemlig mange potentielle bolig købere derude med badekar øverst på ønskelisten. En bolig med et rummeligt badekar i eget badeværelse er med andre ord i høj kurs. Dette skyldes ikke mindst de mange åbenlyse fordele der er ved et badekar – især for småbørns familier. Ungerne elsker at lege i det store bassin, og det er dermed langt lettere at gennemføre aftenbadningen end hvis denne skulle foregå i en balje i en snæver bruseniche.

Det er muligt at sætte større mængder af tøj og tekstil i blød i et badekar – noget de fleste forældre ved at man fra tid til anden kan have behov for. Sidst, men ikke mindst, kan mor eller far nyde en hyggelig spa aften inden for hjemmets fire vægge uden at skulle tænke på pasning. Og det er alt sammen værd at tage med når man har en travl hverdag.

Derfor kan du med fordel få sat det slidte badekar flot i stand. I hvert fald hvis du ønsker at gøre din bolig mere attraktiv i en salgs situation. Til dette formål kan du benytte dig af Ny Emalje, som har stor erfaring inden for reemaljering af badekar. Du kan læse mere, og kontakte Ny Emalje direkte, via hjemmesiden https://www.ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *