Trefløjet dør giver god sammenhæng mellem to rum

20 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Har du to rum, hvor du gerne vil have muligheden for at kunne lukke døren mellem rummene, men hvor du også gerne vil kunne have en stor åbning fra tid til anden, kan du overveje at sætte en trefløjet dør op imellem dem. Den giver dig mulighed for at åbne hele tre døre, når hele døråbningen er åben. Dermed kommer der virkelig et godt flow mellem de to rum, og det kommer nærmest til at føles, som om det er et stort rum. 

Det kan selvfølgelig være lidt svært at finde sådan en type dør. Et godt sted for dig at gøre det er dog på webshoppen online-doere.dk. De har et stort udvalg af indvendige døre, deriblandt flere forskellige former for trefløjede døre. Du kan dermed nemt finde den rette til din bolig. 

Når du vælger en trefløjet dør, kan du tænke over, hvilken form for glas du gerne vil have i døren. Trefløjede døre er nemlig typisk franske døre, hvor du har mulighed for at få ruder i. 

image

To eller tre døre – hvad er bedst? 

De klassiske franske døre består jo “kun” af to døre. Det kan være, at det derfor egentlig bare var sådan en, du havde overvejet. Men hvis du har pladsen til det, er det oplagt for dig, at du overvejer tre døre. Det gør jo døråbningen langt større, hvilket for eksempel kan være rart, når du har gæster – eller når børnene gerne vil løbe og lege. 

Den eneste ulempe ved at vælge tre døre er umiddelbart, at det selvfølgelig er en dyrere løsning, end hvis du vælger to døre. Det giver næsten sig selv, at det er dyrere or dig at sætte tre døre op frem for to. Men derudover vil der ikke være den store forskel. Hvis du synes, at tre døre er det rette for dig, vil du helt sikkert blive glad for det, når du har fået sat dem op. 

Flere Nyheder