Vælg en kompetent tandlæge i Aarhus

08 november 2022
admin

editorial

Der er mange grunde til, at en person vælger at fjerne en eller flere tænder og erstatte dem med en krone, et implantat eller en bro. Nogle af de mest almindelige årsager er karies, tandkødssygdomme, infektioner, æstetiske problemer og strukturelle problemer.

Tandforfald er måske den mest almindelige grund til at fjerne tænder. Når det ikke behandles, kan huller i tænderne forårsage betydelige skader på de omkringliggende tænder og tandkød.

Tandkødssygdomme er også en almindelig grund til at fjerne tænder. Tandkødssygdomme er en infektion i tandkødet, som kan føre til tandtab, hvis de ikke behandles.

Infektion kan også være en grund til at fjerne tænder. Hvis der er en infektion i munden, som ikke kan fjernes med antibiotika, kan det være nødvendigt at fjerne den eller de inficerede tænder.

tandlæge aarhus

Æstetik kan også være en grund til at fjerne tænder. Hvis en person ikke kan lide sit smil, kan vedkommende vælge at få fjernet en eller flere af sine tænder og erstatte dem med en krone, et implantat eller en bro.

Endelig kan strukturelle problemer også være en grund til at fjerne tænder. Hvis en eller flere af de bærende strukturer i en tand er beskadiget (f.eks. knogle), kan det være nødvendigt at fjerne tanden og erstatte den med et implantat eller en bro

Hvad er en kunstig krone?

En kunstig krone er en protese, der bruges til at genoprette en tand til dens oprindelige form og størrelse. Det bruges også til at forbedre en tands udseende eller til at beskytte en beskadiget tand mod yderligere slitage. Kroner er fremstillet af forskellige materialer, f.eks. porcelæn, keramik, metal eller kompositplast.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der placeres i kæbeknoglen for at holde en erstatningstand eller bro på plads. Tandimplantater er en mulighed for personer, der har mistet en tand eller tænder på grund af parodontose, skade eller en anden årsag.

Få hjælp til implantater eller kroner hos din tandlæge i Aarhus.

Flere Nyheder