Vælg HBO Nordic som din streaming tjeneste

Det kan godt være vanskeligt at vide hvilken streaming tjeneste som er den bedste – især fordi samtlige streaming tjenester på det danske marked holder et utroligt højt niveau. Konkurrencen er skarp, og derfor kan du for relativt få penge få adgang til kvalitets indhold på et væld af forskellige streaming tjenester.

Blandt de mest kendte og populære af disse kan nævnes Netflix, Viaplay, C More, Dplay, Amazon Prime Video – og så HBO Nordic, som gennem de senere år har profileret sig utroligt stærkt på streaming indhold i høj kvalitet.

Hvad er fordelene ved HBO Nordic?

Som streaming tjeneste er HBO Nordic utroligt overlegen når det handler om serier i høj kvalitet. Foruden klassiske serier som har været vist på tv (for eksempel Sex And The City) kan du på HBO Nordic nyde serier, som ikke bliver vist andre steder. Det drejer sig for eksempel om A Handmaids Tale, Westworld, The Outsider, Chernobyl, Billions, Game Of Thrones, Watchmen, Euphoria, Vikings, True Detective og andre stort anlagte serie satsninger.

Er du en stor fan af at binge watche serier af høj kvalitet, kan du roligt vælge HBO Nordic som din streaming tjeneste. Du får med HBO Nordic adgang til alt indhold på samtlige platforme (computer, tablet og smartphone). Og det til den aldeles rimelige pris af 99 kroner per måned. Dette er en pris som ligger i samme leje som eksempelvis Netflix, som nok er HBO Nordics største konkurrent.

Er du i tvivl om hvorvidt udvalget af film og serier på HBO Nordic er noget for dig, kan du prøve tjenesten kvit og frit i 14 dage. Og vælger du herefter at tegne et abonnement på HBO Nordic, er dette ganske uden binding.

Du kan læse mere om fordele og ulemper ved HBO Nordic, Viasat, Netflix og C More på techglad.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *